Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Milou van Woezik (1984). In ons fijne huis in Wijchen woon ik samen met mijn vriend, onze zoon (11), dochter (6) en eigenwijze hond. 

Milou

Zo'n vijftien jaar geleden ontstond er bij mij een diepe behoefte om mijzelf en mijn patronen te onderzoeken. Loskomen van oude patronen en overlevingsstrategieën staat aan de basis van waar ik nu sta en wat ik doe. De naam Voetprint staat voor mij voor mijn eigen verlangen mijn unieke pad te willen volgen. Zodat ik nu anderen hierin kan begeleiden. 

OPLEIDING EN ERVARING

Na mijn studie aan de Pabo en Kunstmanagement ben ik in 2008 mijn loopbaan begonnen. Ik heb met een brede doelgroep gewerkt. Eerst als docent, coach en stagebegeleider in het MBO onderwijs. Vervolgens op de educatie afdeling van twee grote bibliotheken, gericht op samenwerking met leerkrachten en kinderen op de basisschool. Ondertussen heb ik, naast deze werkzaamheden diverse opleidingen gevolgd tot holistisch coach.

Ik ben opgeleid tot NEI therapeut, Energetisch gezinstherapeut, Master in NLP en Systemisch coach. Daarnaast blijf ik mijzelf continue ontwikkelen via cursussen, opleidingen en intervisie. Alle ervaringen die ik heb opgedaan zorgen ervoor dat ik verschillende methodes kan inzetten om een hulpvraag op een diep en onbewust niveau te benaderen. Omdat we grotendeels worden gestuurd door onbewuste processen heb ik daar mijn kennis en ervaring op afgestemd.

Op dit moment werk ik, naast mijn praktijk, nog een aantal uren in de week als leerkrachtondersteuner in het (speciaal) basisonderwijs. Daarnaast ben ik werkzaam als assistent-trainer, bij een NLP practitioner opleiding.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, ervaringen en opleidingen kijk dan eens hier

MIJN MISSIE

Als holistisch coach vertrouw ik erop dat je zelf de mogelijkheden in huis hebt en kunt ontwikkelen, om aan je hulpvraag te werken. Soms lukt het alleen niet (meer) om zelf toegang te krijgen tot je eigen hulpbronnen. Het is fijn om dan begeleid te worden. Zodat je de tijd hebt om (weer) in contact te komen met jouw kwaliteiten, talenten en groeikracht.

Ik werk vanuit mijn waarden: nieuwsgierigheid, verbinding, speelsheid, humor, creativiteit en intuïtie. Het is mijn missie om jou of een gezinslid te ondersteunen bij jezelf (weer) zien en begrijpen. Om vervolgens vanuit deze groeikracht in beweging te komen. Een liefdevolle confrontatie met (hardnekkige) patronen en overlevingsstrategieën is een belangrijk onderdeel van dit groeiproces. 

WERKWIJZE

Mijn manier van coachen noem je ook wel holistisch. Dit houdt in dat we niet alleen naar je gedachten (denken) kijken, maar ons ook richten op jouw voelen en het contact met je lijf. Hierbij maak ik gebruik van inzichten, technieken en methodes uit diverse vakgebieden: NLP, NEI therapie, systemisch werk, individuele opstellingen en lichaamswerk. Er is daardoor geen standaard stappenplan. Mijn aanpak stem ik af op jou, je hulpvraag en jouw behoeftes.

Daarnaast zit je, in mijn praktijk, nooit alleen maar te praten. We doen veel oefeningen waarbij jouw voelen, vanuit je onderbewustzijn, centraal staat. Hierbij maak ik ook regelmatig gebruik van een energetisch meetinstrument: de biotensor. Dit maakt het mogelijk om op een diepere laag aan jouw hulpvraag te werken. Hier lees je meer over de methodes waar ik gebruik van maak.

Nieuwsgierig geworden? Of benieuwd welke vorm van ondersteuning bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik spreek je graag!