Skip to main content

Intervisie en verdiepingstraject voor (holistisch) professionals

In 6 bijeenkomsten ontwikkel jij je tot de holistisch coach, therapeut of behandelaar die je graag wilt zijn. Je groeit in zelfvertrouwen en deskundigheid, waar zowel jij als jouw klanten van profiteren!

"Dit is gewoon een opleiding."

- Ervaring NEI therapeut n.a.v. dit traject - 

Dit traject is meer dan alleen intervisie. Naast de inbreng van jouw praktijkervaringen ga je, samen met gelijkgestemden, je coachvaardigheden verder uitdiepen. Met behulp van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA). Je ervaart hoe het is om - nog meer - te werken vanuit vertrouwen, een gezonde verbinding en afstemming.

Voor wie

Dit traject is speciaal ontworpen voor coaches, therapeuten en behandelaars met een holistische visie en werkwijze. Om deel te nemen moet je een eigen praktijk hebben of aangesloten zijn bij een praktijk. Daarnaast heb je een opleiding afgerond waarmee je de hulpvraag van jouw klant holistisch kunt benaderen. Je kunt daarbij denken aan beroepen gericht op psychosociale therapie, Oosterse geneeskunde, lichaamsgerichte therapie, beweegzorg of natuurgeneeswijzen. Voorbeelden hiervan zijn een NEI coach, acupuncturist, chiropractor, cranio-sacraal therapeut, EFT therapeut, kindercoach, haptonoom, homeopaat, osteopaat, energetisch masseur, holistisch therapeut of voetreflex therapeut. 

Dit is slechts een indicatie. Twijfel je of jij kunt aansluiten bij dit traject, neem dan vooral contact met mij op. 

De spiegels van jouw klanten

Na afronding van je opleiding doe je, in het contact met je klanten, ervaring op in jouw rol. Dit is een prima startpunt, maar wat nou als je merkt dat je tegen bepaalde dingen aanloopt? Dat kan soms best alleen voelen. Met mogelijk onzekerheid, frustratie en vermoeidheid als gevolg.

In contact met je klanten word je gespiegeld met thema's waar je zelf mee aan de slag mag. Je kunt alleen een goede coach, therapeut of behandelaar zijn, wanneer je jouw eigen innerlijk werk blijft doen. Het is fijn om dit proces samen te doorlopen, van elkaar te leren en je door anderen gedragen te voelen. 

"Ik heb dit traject ontwikkeld, vanuit de overtuiging dat je alleen kunt groeien in (live) verbinding met anderen."

Wat dit traject jou te bieden heeft

 • Verdieping:

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomsten ligt de nadruk op het verdiepen van jouw (coach)vaardigheden. Dit houdt in dat je interne processen bij jezelf onderzoekt die jouw de holistisch coach, therapeut of behandelaar maakt die je nu bent.

Je krijgt theorie aangereikt vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA). Dit zijn hele waardevolle methodes om je onderbewustzijn bewust te maken.

Middels verschillende vormen van theorie en oefeningen herken je jouw kwaliteiten, valkuilen, (onbewuste) communicatie, gedragingen en reacties. Zodat jij je (nog) verder kunt ontwikkelen in afstemming en verbinding met jouw klanten. Hierdoor voorkom je ruis en kan jouw klant nog beter groeien in zijn of haar ontwikkeling. In je werk als coach, therapeut of behandelaar is dit extra belangrijk. 

Theorie en oefeningen waar we onder andere mee gaan werken: het communicatiemodel, representatiesystemen (visueel, auditief, kinesthetisch), de ego toestanden, drama en winnaars driehoek (dader en slachtoffer dynamieken), de logische niveaus, het coachmodel, werken met delen en nog veel meer. Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Mijn programma staat niet vast, omdat ik graag inspeel op behoeftes van de groep.

Alle theorie en oefeningen ontvang je in een mooie map. De holistische interventies waarmee we werken kun je direct inzetten tijdens je sessies met klanten.

 • Intervisie:

In het tweede deel van elke bijeenkomst besteden we aandacht aan intervisie. Hier kun jij en/of je collega’s casussen inbrengen die betrekking hebben op jouw werk. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende intervisietechnieken. Afhankelijk van het thema maken we ook gebruik van opstellingen. Onder begeleiding en met liefdevolle spiegeling kom je tot nieuwe inzichten en leer je van elkaars ervaringen. Alle inzichten, tips en adviezen kun je direct toepassen in je werk. 

 • Persoonlijke begeleiding:

Buiten de bijeenkomsten om is er altijd de mogelijkheid om contact met mij te hebben over het proces dat je doormaakt. Doordat je de theorie en oefeningen toepast in jouw praktijk heb je mogelijk ook vragen die je graag tussendoor wilt stellen. 

Vergroot je bewustzijn

Als holistisch professional loop je vast eens tegen uitdagingen aan, zoals:

 • Kun jij bijvoorbeeld jouw grenzen goed bewaken?
 • Kun jij jouw oordeel en eigen kijk op de wereld 'loslaten' in gesprek met jouw klant?
 • Heb jij nog voldoende energie na de sessie met je klant? 
 • Breng jij je klant in beweging, zodat zij de regie hebben over hun eigen proces? Of ben jij vooral heel hard aan het werk? 
 • Voer jij een (intake)gesprek waarbij de klant zelf de kern van het probleem ontdekt?
 • Kun jij de tijd goed bewaken?
 • Stel je, tijdens een sessie, vragen op de vorm of 'verlies' jij je nog regelmatig in de inhoud (het hele verhaal van je klant)? 
 • Trek jij het je persoonlijk aan als iets volgens jouw klant niet voldoende heeft gewerkt of niet snel genoeg gaat?
 • Heb jij het gevoel dat je te weinig kennis hebt of je intuïtie onvoldoende inzet?

"Tijdens dit intervisie en verdiepingstraject ontdek je meer over jezelf en waar jouw kansen liggen."

Door je bewust te worden van je kwaliteiten en valkuilen is het mogelijk een andere keuze te gaan maken. Dit heeft een positief effect op jouw rol als holistisch coach, therapeut of behandelaar én ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Je groeit in zelfvertrouwen en deskundigheid, waar zowel jij als jouw klanten van profiteren!

Over mij

Mijn naam is Milou van Woezik. Als holistisch coach en gecertificeerd docent/trainer werk ik in mijn praktijk met NEI, NLP, TA en individuele opstellingen. Daarnaast ben ik werkzaam als trainer bij een NLP practitioner jaaropleiding. Waar ik mijn jarenlange ervaring als docent, coach en loopbaanbegeleider in het MBO combineer met mijn Master in NLP. 

Bij de start van mijn praktijk als holistisch coach heb ik veel profijt gehad van mijn eerdere opgedane kennis en ervaring. Om mij heen zie ik dat het best een uitdaging kan zijn wanneer je tijdens je opleiding, naast de theorie, ook voor het eerst kennis maakt met je rol van holistisch coach, therapeut of behandelaar. Mijn kennis en ervaring wil ik daarom, met dit traject, inzetten voor jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt groeien in je (nieuwe) rol.

Nieuwsgierig naar wie ik ben? Hier lees je meer over mij. 

Praktisch

 • In 6 bijeenkomsten, verspreid over een aantal maanden, komen we bij elkaar;
 • In een kleine groep (max. 4 collega holistisch coaches/therapeuten/behandelaars) werken we samen aan jouw groei en ontwikkeling;
 • Je ontvangt, na iedere bijeenkomst, de theorie en oefeningen op papier;
 • Bijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur in mijn praktijkruimte in Wijchen;
 • We starten op woensdag 11 september, de volgende bijeenkomsten zijn op 9 oktober, 27 november, 8 januari, 19 februari en 2 april;
 • De investering per bijeenkomst (van 3 uur) is slechts 79,- en is in 1 of 2 termijnen te betalen;
 • Voor je eigen proces én de groepsdynamiek is het belangrijk dat je bij iedere bijeenkomst aanwezig kan zijn;
 • Na aanmelding vindt er een (online) kennismakingsgesprek plaats om een beeld te krijgen van jouw behoeftes en beginsituatie.
Ben je nog niet afgestudeerd, maar heb je toch interesse in dit traject? Laat het mij dan vooral weten. Bij voldoende interesse start ik ook een groep voor holistisch professionals in opleiding. 

Interesse en aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit traject door mij een bericht te sturen. Ik neem dan contact met je op. Zodat we een (online) kennismaking kunnen plannen. Heb je nog vragen over dit traject of wil je meer weten over mij?  Neem dan gerust contact op. Ik spreek je graag en beantwoord al je vragen.

Voordelen van mijn begeleiding

 • Je ontwikkelt je tot de holistisch professional die je wilt zijn
 • Je zelfvertrouwen groeit, dit merk je tijdens je sessies met klanten
 • Je ervaart waar jouw kwaliteiten liggen en werkt aan je uitdagingen
 • Je wordt gedragen door een groep gelijkgestemden
 • De interventies waarmee je werkt kun je ook toepassen in de sessies met klanten
 • Je werkt niet alleen aan je skills als holistisch coach/therapeut/behandelaar maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling
 • Je leert nieuwe tools vanuit NLP en TA waardoor je de verbinding met jezelf en daarmee je klanten versterkt

Is dit iets voor jou?

Ontdek wat ik voor jou kan doen. Neem contact op voor een (vrijblijvende) kennismaking. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken.

Investering

 • Traject (6x3 uur) in 1 keer

  474
  Dit komt neer op een investering van 79,- per bijeenkomst. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Na betaling is je plek gegarandeerd.
 • Traject (6x3 uur) in 2 termijnen

  2x 245
  Het eerste termijn betaal je bij aanmelding en het tweede termijn voor 1 december 2024. Na betaling van het eerste termijn is je plek gegarandeerd. Je totale investering is 490,-

Veelgestelde vragen

Voor welke holistisch coaches, therapeuten of behandelaars is dit traject geschikt?
Dit traject is geschikt voor iedereen die een eigen praktijk heeft en een opleiding heeft afgerond met als doel holistisch aan de hulpvraag van je klant te werken. Je oefent een beroep uit in de richting van: psychosociale therapie, Oosterse geneeskunde, lichaamsgerichte therapie, beweegzorg of natuurgeneeswijzen. Je kunt daarbij denken aan een: NEI coach, acupuncturist, chiropractor, cranio-sacraal therapeut, EFT therapeut, kindercoach, haptonoom, homeopaat, osteopaat, energetisch masseur, holistisch therapeut en/of voetreflex therapeut. Dit is slechts een indicatie. Twijfel je of jij kunt aansluiten bij dit traject, neem dan gerust contact op. 
Voor wie zijn de bijeenkomsten bedoeld?
De bijeenkomsten zijn speciaal voor gediplomeerde holistisch coaches, therapeuten of behandelaars. Het maakt niet uit waar je de opleiding hebt gedaan of hoelang geleden je deze hebt afgerond. De enige 2 voorwaarden zijn dat je een eigen praktijk hebt of je praktijk aan het opstarten bent én werkt met betaalde klanten. Twijfel je of dit traject iets voor je is? Je altijd contact opnemen om te overleggen.  
Mag ik ook 1 keer mee doen?
Ik vind het belangrijk dat we, gedurende 6 bijeenkomsten, een veilige groep creëren. Dit betekent dat ik alleen met een vaste groep deelnemers een traject doorloop. Wil je graag een keer 1 op 1 met mij sparren? Dat kan natuurlijk altijd, neem dan even contact met mij op.  
Ik heb nog maar weinig klanten, is dit dan ook iets voor mij?
Ook met weinig klanten is dit traject waardevol. Je groeit in je zelfvertrouwen. Van daaruit durf je ook zichtbaar te zijn en weten klanten je beter te vinden. 
Mag ik contact met je opnemen als ik tussentijds tegen iets aanloop?
Buiten de bijeenkomsten om is er altijd de mogelijkheid om contact met mij te hebben over het proces dat je doormaakt. We onderzoeken samen of, wat je ervaart, als casus kan worden ingezet tijdens het volgende 'intervisie en verdieping' moment. Zodat je jouw collega coaches, therapeuten of behandelaars kunt inspireren of mee laten denken. 
Waarom werk je specifiek met NLP en TA tijdens dit traject?
Iedereen kijkt op zijn of haar eigen manier naar de wereld en filtert de werkelijkheid. Vanuit deze manier van kijken reageren we op situaties, maken we keuzes -bewust of onbewust- en nemen we beslissingen. Interventies binnen NLP en TA helpen bij het oplossen van lastige situaties, het inzetten of ontwikkelen van (coach)vaardigheden en het verder benutten van kwaliteiten. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en waarom je dit gedrag vertoont (onbewuste processen). Ook leer je welke effecten jouw keuzes en gedrag hebben op de buitenwereld, in dit geval in contact met jouw klanten/cliënten. Deze bewustwording heeft invloed op patronen, de relatie met jezelf en de communicatie en verbinding met de mensen om je heen.
Wat is het verschil tussen alleen intervisie en het traject dat jij aanbiedt?
Bij intervisie maak je gebruik van elkaars expertise en reflecterend vermogen n.a.v. casussen. Dat is natuurlijk heel waardevol! Ik kies er voor om dit te combineren met verdieping middels theorie en oefeningen vanuit NLP en TA. Dit houdt in dat je ook interne processen bij jezelf onderzoekt die jouw de holistisch coach/therapeut/behandelaar maakt die je nu bent. Je krijgt theorie aangereikt en ontdekt via verschillende (voelende) oefeningen jouw kwaliteiten en valkuilen. En wat je nodig hebt om je te ontwikkelen. 
Elze

- Elze: eigenaar 'De NEI therapeut' -

“ Milou heeft mij veel waardevolle inzichten gegeven waardoor ik nu als therapeut veel steviger sta en weet waar mijn kwaliteiten en valkuilen liggen. Het waren mooie gesprekken waarin ze, op een liefdevolle manier, spiegelt en gebruik maakt van methodes als NEI, NLP en opstellingen. In korte tijd sta ik mijn kracht als therapeut. Haar traject is een aanrader! ”

Inspiratie