Skip to main content

Energetische sessie

Wil je ontdekken wat de oorzaak is van jouw fysieke, emotionele of mentale klachten? Zodat je deze klachten, met onderliggende overtuigingen, kunt aanpakken? Tijdens één of meerdere energetische sessies geeft je onderbewustzijn het antwoord. 

Vanuit een unieke combinatie van NEI, NLP en systemische interventies kijken we samen naar jouw hulpvraag, of die van je kind. Je ervaart wat de relatie is tussen klacht(en) in het hier en nu en situaties uit jouw verleden. Deze inzichten maken het mogelijk om van jouw klachten af te komen. 

Een energetische sessie is een zachte manier van werken en daarom geschikt voor alle leeftijden, van (pasgeboren) baby tot volwassenen. Het is mogelijk om met thema's te werken die zowel privé als werkgerelateerd zijn. Je kunt bij mij terecht met diverse hulpvragen op fysiek, mentaal en/of emotioneel vlak. 

Bijvoorbeeld bij

 • Diverse lichamelijke klachten zoals migraine, buikpijn, schildklier problemen, pijn aan nek, rug of gewrichten
 • Problemen na geboorte, overprikkeling, niet goed drinken of groeien
 • Angsten
 • Slaapproblemen
 • Vragen over voeding, allergieën of eetproblemen
 • Alleengeboren tweeling thema's
 • Leer- en/of gedragsproblemen
 • Onverklaarbare gevoelens, gedachten en/of gedragingen
 • Kinderwens en/of miskraam
 • Ondersteuning bij een prettig en ontspannen zwangerschap en bevalling
 • Overspannen of burn-out klachten
 • Doorbreken van passiviteit of apathie
 • Onverklaarbare vermoeidheidsklachten
 • Begeleiding van moeder en ongeboren kind (vanaf 12 weken zwangerschap) bijvoorbeeld bij misselijkheid, stuitligging of groeiachterstand
HOE HET WERKT

Onverwerkte emoties en (traumatische) ervaringen hebben invloed op onze fysieke, mentale en/of emotionele gezondheid. Het zet zich vast in ons lijf. Dit beïnvloedt onze gevoelens, gedachten en hoe we reageren op situaties in het dagelijks leven. Dit opstapelen van onverwerkte emoties zorgt uiteindelijk voor belemmeringen die zich uiten via verschillende (fysieke) klachten, niet helpende patronen en (overlevings)strategieën.

Tijdens een sessie werk ik met de biotensor, dit is een energetisch meetinstrument. Hierdoor kan ik contact maken met je onderbewustzijn, dat voor 95% bepaalt hoe jij je voelt en reageert op situaties. Vanuit jouw diepste kern ervaar je wat er nodig is om weer in balans te komen. 

Het voordeel van mijn werkwijze, in tegenstelling tot veel andere vormen van coaching en therapie, is dat de antwoorden niet vanuit je hoofd komen. Hierdoor ontdek je verborgen emotionele blokkades en andere onderliggende oorzaken. We kunnen zelfs terug naar oorzaken ontstaan tijdens zwangerschap, geboorte, je eerste levensjaren of overgenomen patronen uit vorige generaties. Met behulp van een ademhalings- en ontspanningstechniek wordt, tijdens de sessie, het evenwicht hersteld. Je ervaart, na één of enkele sessies, weer rust in jouw systeem.

METHODES

Als holistisch coach combineer ik verschillende vormen van coaching en therapie. Als NEI therapeut, Master in NLP, Energetisch gezinstherapeut en Systemisch coach richt ik mij op de oorzaak van jouw klacht(en). Vanuit mijn visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een uitgebreide omschrijving van de methodes die ik gebruik vind je hier

Nei sessie

AANTAL SESSIES

Hoe je reageert op een sessie varieert van persoon tot persoon. Het aantal sessies is ook afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag. Een energetische sessie is, net als alle vormen van coaching of therapie, geen quick fix. 

Volwassenen hebben vaak te maken met een opstapeling aan (langdurige) klachten en onderliggende patronen. Van klachten die ons belemmeren willen we uiteraard zo snel mogelijk af. Toch is het ook een proces waar je de tijd voor mag nemen. Zodat er blijvend verandering kan plaatsvinden, in plaats van symptoombestrijding. Het is daarom waardevol te investeren in minimaal 2 à 3 sessies. Zodat je kunt ervaren wat dit met jou en je klacht(en) doet.

Kinderen, jonger dan 14 jaar, behandel ik altijd via de ouder(s). Dit betekent dat je kind niet mee komt naar de sessie. Het maakt het mogelijk vrij te kunnen praten en achter het gedrag of de fysieke klacht van jouw kind te kijken. Mijn advies is om te investeren in minimaal 2 sessies.

Regelmatig geef ik, aan de hand van de uitkomsten van de sessie(s), adviezen voor jezelf, kind, gezin, school of werk. 

INTAKE & VERVOLG

Vooraf aan onze eerste afspraak ontvang je een intakeformulier. Aan het begin van de sessie nemen we het formulier samen door. Hierdoor krijg ik een uitgebreider beeld van jouw hulpvraag en achtergrond. Omdat een sessie anderhalf uur duurt, hebben we ruim de tijd voor de intake en eerste sessie.  Vervolgsessies duren ook 1,5 uur.

Het is goed om na afloop voldoende rust te nemen, zodat je alles op je in kunt laten werken. Geef jezelf en je lijf de tijd om de uitkomsten te integreren in je dagelijkse leven. Ik adviseer altijd om 2 à 3 weken tussen iedere sessie te laten. 

KENNISMAKING

Voel je welkom om je (hulp)vraag aan mij voor te leggen. Je kunt een sessie plannen door contact met mij op te nemen. Of plan een gratis online kennismaking en ontdek wat ik voor je kan betekenen. Liever telefonisch of per mail contact? Dat kan natuurlijk ook!  

Hier vind je ook mijn andere aanbod.

Voordelen van mijn begeleiding

 • Gemiddeld 3 sessies kunnen al voldoende zijn
 • Er zijn geen lange praatsessies nodig
 • Antwoorden vanuit je onderbewustzijn, niet je hoofd
 • Je komt snel tot de kern
 • Er ontstaan waardevolle inzichten en adviezen
 • Jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd
 • Eventueel goed te combineren met andere vormen van ondersteuning (bijvoorbeeld fysiotherapie, chiropractie, osteopathie, voedingsdeskundige)
 • Je krijgt inzicht in het waarom achter het gedrag (van je kind)

Is dit iets voor jou?

Ontdek wat ik voor jou kan doen. Neem contact op voor een (vrijblijvende) kennismaking. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken.

Investering

 • ENERGETISCHE SESSIE (1,5 uur)

  119
  Dit bedrag is vrijgesteld van btw.Annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing en vind je bij de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een energetische sessie met de biotensor?
Met behulp van vraagstellingen gaan we naar de oorzaak van de klachten. Je kunt daarbij denken aan (overgenomen) emoties of overtuigingen en trauma's die niet verwerkt zijn. Vervolgens werken we aan het loslaten hiervan. Dit gebeurt middels een ademhalingstechniek, met ondersteuning van de biotensor.  
Wat doet een biotensor?
Ieder mens heeft een unieke lichaamsfrequentie. Als iets voor het bewustzijn en onderbewustzijn klopt reageert ons lichaam daar positief op. Wanneer dit niet congruent is, reageert ons lichaam met een subtiele stress reactie. De biotensor pikt deze subtiele veranderingen (verstoringen in jouw energieveld) op. Het maakt daarmee zichtbaar wat je onderbewustzijn jou wilt vertellen. 
Is een sessie geschikt voor alle leeftijden?
Een energetische sessie is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn geen lange praatsessies nodig. Ook is het niet nodig oud zeer opnieuw te doorvoelen. Om die reden ervaren mensen dit als een zeer prettige vorm van hulp. Juist vanwege deze zachte manier van werken is het ook een mooie methode tijdens de zwangerschap of voor je (jonge) kind. 
Kan een sessie ook digitaal of op afstand plaatsvinden?
Dat kan zeker. Het heeft geen effect op het resultaat. Wanneer je kiest voor een sessie op afstand krijg je na afloop een verslag  met de uitkomsten van de sessie. 
Hoeveel sessies zijn er nodig?
Hoe je reageert op een sessie varieert van persoon tot persoon. Het aantal sessies is ook afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag. Een energetische sessie is, net als alle vormen van coaching of therapie, geen quick fix. Ik geef daarom het advies te investeren in minimaal 2 à 3 sessies. Om zo te ervaren wat het met je doet. 
Anita

- Anita -

“ Dankzij de energetische sessie bij Milou gaat het weer beter met mijn zoon van 10 jaar oud. Hij had onverklaarbare buikpijnklachten en steeds meer schoolverzuim. Milou is een ontzettend fijne, lieve, warme vakvrouw. Ik ben onder de indruk van het positieve effect van haar sessie voor mijn zoon. Milou hielp ons op vele vlakken. Onder anderen inzichten in de onderliggende redenen van de buikpijn. Ook kreeg ik inzichten/antwoorden op vragen vanuit mij als ouder. We werkten via mijn zoon zijn energie en hij was daarbij niet aanwezig. Uitleggen hoe het werkt is lastig. De energie vanuit je onderbewustzijn geeft via trillingen antwoord op de vragen via de biotensor. Milou stelt de vragen en heeft de biotensor vast. Verbazingwekkend hoe bestaande thema’s via deze weg naar boven komen. Het is moeilijk om er woorden aan te geven, maar bovenal is het ontzettend helpend. Je open stellen is belangrijk. Wij zijn haar heel dankbaar. En ik gun mezelf, mijn andere gezinsleden en eigenlijk iedereen een sessie. ”